Author Topic: I have this weird problem with crashes..  (Read 2160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline franky200

  • Knight
  • *
  • Posts: 85
  • Karma: 2
  • Gender: Male
  • Dozer ready.
    • View Profile
Re: I have this weird problem with crashes..
« Reply #15 on: November 02, 2009, 12:06:07 pm »
When i got my new video card and i reformatted for it. and i installed machines again and it worked....

Offline Druyii

  • OpenMachines Composer
  • Knight Templar
  • *
  • Posts: 149
  • Karma: 2
  • Gender: Male
    • View Profile
    • CtrlAltRage.com Reviews and Gaming News
Re: I have this weird problem with crashes..
« Reply #16 on: November 02, 2009, 06:08:44 pm »
Wahey! Nice one :)

Offline reaper_24

  • Knight Templar
  • *
  • Posts: 178
  • Karma: 4
  • Gender: Male
  • *static*WHOOOSKA Online
    • View Profile
Re: I have this weird problem with crashes..
« Reply #17 on: November 07, 2009, 12:11:48 am »
id like to have a video card(gpu) :-(

Offline humodz

  • Wraith Reaper
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: -3
  • I ALREADY SET MY TEXT SO COME KILL ME
    • View Profile
Re: I have this weird problem with crashes..
« Reply #18 on: April 19, 2011, 10:08:58 pm »
And my computer would run crysis2 at very high but crashes running starcraft 2's campaign menus and videos (they have very detailed 3d models, but crysis 2 is even more detailed)
Also crashes the same way with CnC3 kane's wrath...
Video cards are nonsense

Offline Mahmoud

  • Openmachines dev
  • Eradicator
  • *
  • Posts: 571
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Sometimes change is needed, in any direction
    • View Profile
    • Just a game...
Re: I have this weird problem with crashes..
« Reply #19 on: April 23, 2011, 08:00:28 pm »
Crysis 2 was made for consoles, and so had to work with very little graphics processing. Starcraft 2 is also impressive graphics, but it's an RTS, where there are many more units to process, and therefore likely many more polygons. What's more, Crysis 2 has smaller maps than Crysis 1, so you don't have a lot on screen at once.
Also, it could be that because Starcraft 2 is an RTS, there are just more things to process, so it could be a cpu issue, not a gpu issue.
It all makes perfect sense; you just have to try to understand it. Of course, I know there are better things to do than understand computer gfx, but just don't go preaching that it makes no sense :)

If I may add, crysis 2 was a disappointing step down from crysis 1 in many parts, and a step closer to consoles. What's worse is that people like IGN don't seem to keep in mind that there was a crysis 1, when they review the game, and instead they seem to compare it with CoD, like that's the only FPS ever made... Have fun playing it :D
IRC join #wiredforwar
Development