Author Topic: Is there a patch for Vista???  (Read 6452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jackass

  • Reaper
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: -9
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #45 on: June 01, 2008, 12:13:46 pm »
Yes, Machines on Vista. You must download patch on this site and play  :bunny: . Qestion??

Offline Automatic

  • Eradicator
  • *
  • Posts: 680
  • Karma: 13
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #46 on: June 01, 2008, 09:03:16 pm »
of isn't abbreviated  :x and how was the xp patch made? Whoever made that can make a vista one right? (not on this website)...............................................................................................

Offline Teh_Random

  • Reaper
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #47 on: June 02, 2008, 12:01:22 am »
So does it work on vista or not? My laptop also came with vista, IT FAILS! But I'm guessing it will run.

Offline shmandy12345

  • Grunt
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #48 on: July 11, 2008, 01:16:40 pm »
there a patch for xp vista and 2000 on the company web site

Offline Manostuff

  • Reaper
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #49 on: July 27, 2008, 12:41:20 pm »
link pls.

I have installed the game on my bro's PC, plus all of the XP patched, and it is missing a .ddl file.  According to that stupid "Want us to help solve your error" screen (the one that never works), it said that the .ddl file that the game needs is NOT INCLUDED in Vista.

Offline X-Lord

  • Eradicator
  • *
  • Posts: 852
  • Karma: 40
  • Gender: Male
  • Modder
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #50 on: July 27, 2008, 03:32:32 pm »
link pls.

I have installed the game on my bro's PC, plus all of the XP patched, and it is missing a .ddl file.  According to that stupid "Want us to help solve your error" screen (the one that never works), it said that the .ddl file that the game needs is NOT INCLUDED in Vista.

so download this dll file from here for example:
http://www.dlldump.com/

Offline smart

  • Warrior
  • ***
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #51 on: August 26, 2008, 12:15:18 pm »
Hi, I am running Machines on vista on my laptop, it works pretty fine, except for the soundtrack not playing properly. I downloaded the WFW client on this site and used the latest patch and got it working.
So there might still be hope for you!

Offline franky200

  • Knight
  • *
  • Posts: 85
  • Karma: 2
  • Gender: Male
  • Dozer ready.
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #52 on: November 02, 2008, 07:25:12 pm »
i need a exact awnser if this is going to work or not cuz my friend uses vista  :holy:

Offline X-Lord

  • Eradicator
  • *
  • Posts: 852
  • Karma: 40
  • Gender: Male
  • Modder
    • View Profile
Re: Is there a patch for Vista???
« Reply #53 on: November 03, 2008, 11:45:49 am »
yes, it works on Vista :P